Budaörs-Kamaraerdőn található stúdiómban készítem selymeimet. Alkotásaimhoz az inspirációt a körülöttem lévő világ szépségei, a természet csodái, az évszakok szemet gyönyörködtető színei, a fények változásai, a dalok, a zenék, a versek, átélt élményeim adják, amelyek érzéseket, hangulatokat keltenek bennem. Mindig arra vágytam, hogy valamilyen módon kifejezhessem ezt a lelkemet simogató csodát.

Az álmom megvalósítását keresve léptem be a selyemfestés varázslatos világába. Felejthetetlen élmény számom az a pillanat, amikor először megcsodálhattam a fehér selymen szabadon keveredő színek gyönyörű árnyalatait, formáit, alakzatait. Pillanatok alatt rabul ejtett a selyemfestés fantáziavilága. Tudtam, hogy megtaláltam érzéseim, hangulataim közvetítésének finom, nőies eszközét ebben a természetes anyagban, a szövetek királynőjében. Felemelő érzés tapasztalni a selyem érintését, lágy simogatását, légies, könnyed eleganciáját, a ragyogó színekben pompázó anyag szellőtáncának látványát. Ezt a szívet, lelket melengető érzést, örömöt, csodát alkotásaimon keresztül szeretném közvetíteni.

Egyedi, különleges, modern, stílusos stóláim, sálaim, kendőim, selyemre hangolt karkötőim elegáns, dekoratív, magabiztos megjelenést, kellemes érzést biztosítanak viselőiknek. Prémium minőségű alapanyagokra dolgozom, az elkészült munkákat speciális gőzölési eljáráson keresztül fixálom. Képeimmel színeket, hangulatokat viszek azoknak az embereknek az otthonába, akiket megérintenek alkotásaim.

Munkáimmal eljutottam az Iparművészeti Múzeum, a Várkert Bazár iparművészeti vásáraira, a Mesterségek Ünnepére, részt vettem a Hungexpó Otthon Desing 2019 kiállításán. Egyéni kiállításom volt Budapest XIII. ker. Mandala Alkotóház és Galériában, Budapest V. ker. Aranytíz Kultúrházban, több csoportos kiállításon vettem részt Budapesten és vidéken. A Déméter Alapítvány 2020 augusztus hónap csupaszív alkotójának választott. Legújabb kézműves selymeim a https://www.facebook.com/kerzsoki/ oldalamon láthatóak. A „Vidám macskák” című alkotásom festési folyamatáról a Canvas Arts nemzetközi művészeti oldal megbízásából videofelvétel készült, amely a Canvas Arts facebook oldalán, illetve honlapom Így készül lapján is látható.